KOMPJUTERSKE ANALIZE

Da bi projektovanje bilo uspesno i finalni proizvod kvalitetan i bezbedan, potrebno je da se uradi odgovarajuce kompjuterske analize.
Postoje dve vrste analiza koje treba obaviti da bi se uspesno zavrsilo projektovanje nekog proizvoda. To su osnovne i napredne analize. Nekada smo radili samo osnovne analize, ali sa pojavom novih tehnologija i nasim daljim usavrsavanjem u stanju smo da odradimo napredne i slozenije analize kako bi prozvod bio sto bolje ispitan, i na taj nacin sto kvalitetniji i bezbedniji za njegove korisnike.

MAKETE OBJEKATA

Potrebne su da bi se proizvod sto kvalitetnije i bezbednije napravio.

.

MAKETE PREDMETA

Osnovne kompjuterske analize su: nalazenje tezista, nalazenje tezine i momenat inercije mase

MAKETE ZA STUDENTE

Napredne analize su: dinamika fluida, metoda konacnih elemenata, termalno prostiranje i izracunavanje elektromagnetnog polja

Smisao analiziranja je da se ispitaju svi parametri koji su potrebni kako bi se ispunili krajnji zahtevi za upotrebnu vrednost proizvoda, u zavisnosti od namene samog proizvoda, da se dobijeni rezultati primene i na taj nacini poboljsa krajnji proizvod. Najnoviji trendovi u kompjuterskim analizama nam omogucavaju da izvrsimo veliki broj analiza i da od njih izaberemo najpovoljniju te da istu primenimo na dati slucaj.

BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE